Genieten van een altijd perfect klimaat in huis

Gepubliceerd door Koenraad op

Er zijn verschillende manieren waarop je jouw huis kan omtoveren in een echt verwelkomend thuis. Van betere isolatie tot stijlvolle meubels; je kan alle kanten op. Persoonlijk vind ik de temperatuur in huis ook erg belangrijk. Voorheen woonde ik namelijk in een soort noodwoning. Het leek vooral op een bouwcontainer. De locatie was heerlijk! Elke dag kon je volop genieten van de zon terwijl je gefascineerd het leven van de sloot observeerde. Alleen de winters waren bar en boos. Het hok was niet warm te stoken. Toen de kans zich voordeed dat ik in een appartement kon wonen, heb ik het met beide handen stevig vastgepakt en genomen.

Hoe creëer je een perfect klimaat?

Het eerste obstakel waar ik met mijn nieuwe appartement tegen aanliep, was hoe ik dan zo’n heerlijke temperatuur in huis creëer. Mijn nieuwe woning was al optimaal geïsoleerd. Om de warmte evenredig te verdelen, kwam ik op het idee om vloerverwarming te installeren. Voordat ik echter offertes kon opvragen, moest ik eerst wel even checken bij de VvE Beheerder van het pand in of het allemaal mogelijk was. Ik neem in dit soort situaties liever het zekere voor het onzekere. Bovendien weet de VvE Beheerder als het goed is alles van het pand. Misschien loopt er ergens wel een belangrijke kabel of wordt er al vergelijkbaar onderhoud gepleegd waar ik dan op in kan haken.

De VvE Beheerder Amsterdam

Nu denk jij misschien; een VvE Beheerder? Ja, mijn koopwoning bevindt zich in een groter pand in Amsterdam. Het onderhoud voor dit pand delen allen eigenaren met elkaar. Je zit dan in een Vereniging van Eigenaren (VvE). Binnen die VvE wordt vaak een bestuur aangewezen die het VvE Beheer op orde moet maken. Mijn VvE had een paar jaar geleden een onafhankelijke VvE Beheerder Amsterdam benaderd. Aangezien ze zeer tevreden zijn over deze beste man, werkt hij nu nog steeds als VvE Beheerder Amsterdam. Hij zorgt dat de administratie klopt, het onderhoud up-to-date is en dat we met z’n allen voor het financiële plaatje kunnen zorgen. Kortom, hij is de man met de meeste kennis over het pand. Als je meer over de VvE Beheerder wilt weten, kun je op de link in deze blog klikken. Ik raad hem echt aan!

Eenvoudig alle zaken op orde

De VvE Beheerder vertelde me dat het geen enkel probleem moest zijn voor mij om vloerverwarming aan te leggen. Het enige was dat de vloer niet ingefreesd kon worden, aangezien de vloer daar niet geschikt voor was. Gewapend met deze nuttige informatie ben ik gelijk offertes gaan opvragen bij bouwbedrijven die dit voor mij konden regelen. Zelf ben ik namelijk niet echt een “handige harry”. Door het korte gesprek met de VvE Beheerder Amsterdam had ik binnen een mum van tijd alle zaken eenvoudig op orde!

Categorieën: Nieuws

Geef een reactie