Een strandstoel hout voor een gezellige inrichting

Gepubliceerd door Koenraad op

Een ouderwetse strandstoel van hout, wie kent ze niet? Een houten frame, vrolijke stof en geinig motief, ideaal voor een dagje strand! Maar ook voor een gezellige tuin of balkon. Toevallig kwam ik laatst een hele leuke website tegen waar dit product verkocht wordt. Ik ben hier zeer enthousiast over en vertel graag wat je er allemaal kopen kunt! Lees je mee? Misschien zit er namelijk ook wel een leuk product voor jou bij! En daarbij doe je er misschien nog wat leuke inspiratie op. 

Strandstoel hout voor een gezellige tuin

Samen met mijn man hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt in de tuin. Zo hebben wij een oud schuurtje weggehaald en opnieuw opgebouwd, nieuw gras laten zaaien en een grote veranda geplaatst. Wij vinden het namelijk leuk om lekker bezig te zijn en daarnaast genieten wij graag van een boek en een wijntje in de tuin. Zeker met de warme zomeravonden die wij dit jaar hebben gehad kan ik het uren lang uithouden in de tuin. Toen alles af was misten wij eigenlijk nog maar één ding, namelijk een lekkere stoel om in te kunnen relaxen. Ik was toevallig langs de website van Kleurmeester.nl gekomen en wist gelijk dat ik de houten strandstoel wilde kopen die ze daar aanbieden. Ik werd helemaal vrolijk van de gestreepte stof en wist gelijk dat ik ook zo'n leuk setje wilde bestellen!

Duurzame stof voor in de zon

Wat ik uniek vind aan de houten strandstoel van Kleurmeester is dat je deze in ontzettend veel verschillende kleuren en modellen kunt bestellen. Of je nu houdt van geel, blauw, rood, groen, paars of toch weer iets totaal anders; alles is mogelijk! Daarnaast vind ik prettig dat je de strandstoel van hout kunt laten komen in twee verschillende soorten. Zo kun je combineren met elkaar wat je zelf wil en hiermeer zorg je voor een heel leuk effect. Daarbij kun je gecoate strandstoel stof bestellen welke heel weerbestendig is. De stof zal hierdoor niet gauw verkleuren en meerdere seizoenen meegaan. Natuurlijk raad ik je wel aan om de houten strandstoel in de winter op te bergen of naar binnen te halen. Zo weet je namelijk zeker dat jouw product ook in de winter mooi blijft en je er de volgende zomer weer extra vaak van kan genieten! Ben je benieuwd of er een leuk model bijzit voor in jouw achtertuin, balkon of vakantie? Kijk dan gelijk even bij Kleurmeester.nl en ontdek de prachtige collectie! 

 

Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie